OM SNUSBONDEN

PRODUKSJON AV TOBAKK OG SNUS I TRØNDELAG

Vi er Snusbonden, en Norsk produsent av snus. Vi dyrker tobakk fra frø til plante på Byneset i Trondheim, og produserer snus lokalt i vår fabrikk. Våre produkter inneholder lokale råvarer i størst mulig grad. Dette er fundamentet for å sikre et produkt som er enestående, særegent og bærekraftig.

Som en norsk snusvariant av et mikrobryggeri ønsker Snusbonden å tilby en helnorsk snus - fra frø til ferdig produkt. Tobakken dyrkes på jordet i Trøndelag i henhold til økologiske prinsipper. De lange dagene med lys i nord gir plantene rike og gode forhold som gjenspeiles i den fantastiske kvaliteten og smaken. Tobakken foredles deretter til snus i vår lokale fabrikk.

BÆREKRAFTIG PRODUKSJON OG  MILJØVENNLIG TOTALPRODUKT

SNUS AV PREMIUM KVALITET    FRA ENESTÅENDE RÅVARER

I snusproduksjonen har vi fokus på lavt kjemikaliebruk og lavt CO2-avtrykk. Snusbondens produkter tar utgangspunkt i utelukkende vår egen tobakk av enestående kvalitet som gir en naturlig tobakkssmak, og som videre smaksettes med mest mulig lokale produkter. Snusbondens snus er for deg som ønsker et bærekraftig norskt produkt av premium kvalitet. 

Anna Widén-Björk


Gründer og Snusbondens egen snusmester. Hun er hjerne bak prosessen, ganen bak smaken og de grønne fingrene bak plantene. Hun har lang erfaring innen prosjektledelse og risikostyring fra flere bransjer og er utdannet sivilingeniør innen risikohåndtering.

Håvard Mordal Dretvik


Grûnder og selve bonden i Snusbonden. Som eier av Potten gård på Byneset har han ansvaret for alt av Snusbondens gårdsdrift. Han har lang erfaring innen prosjektledelse i byggebransjen i tillegg til drift av Potten gård. Håvard er utdannet geolog og har mastergrad fra Universitetet i Bergen.

Eirik Volent


Gründer, daglig leder og ansvarlig for økonomi, drift, salg og marked. Han har bred erfaring fra andre sektorer og oppstartsselskaper. Utdannet sivilingeniør innen mekanikk og produktutvikling og har doktorgrad i strømningsteknikk fra NTNU.